Technologie - Jihočeská zelenina

přeskočit navigaci / na obsah

Obsah:

Technologie

Jihočeská zelenina a.s. je schopna pružně reagovat na potřeby a přání svých zákazníků, a to nejen na základě svých dlouholetých zkušeností, ale především díky používaným technologiím a dostatečné výrobní kapacitě.

Velkou předností společnosti je v první řadě fakt, že zpracovává výhradně čerstvou zeleninu, která je následně vhodně balena a uchovávána při teplotách 0° - 5°C. Vysoký nutriční a vitamínový obsah látek potřebných pro zdravou výživu je samozřejmostí, především díky rychlému a šetrnému zpracování. Naše produkty jsou tedy vyráběny bez použití chemických konzervantů. Trvanlivost jednotlivých výrobků je při chladničkových teplotách 6-7 dní dle druhu.

Kvalitu a dodržení všech požadovaných norem při pěstování i zpracování zeleniny zaručuje účast vlastní laboratoře. Základem celého procesu zpracování zeleniny je převažující podíl vlastní vypěstované zeleniny, jejíž pěstování splňuje podmínky Pravidel pro integrovaný systém produkce zeleniny (IPZ).